Apple

Apple is tegenwoordig een begrip, een herkenbaar beeldmerk en vooral bekend van de Apple Macintosh-computers, de iPod, de iPhone en de iPad etc. Naast het ontwikkelen van hardware ontwikkelt Apple ook veel software voor het eigen iOS, maar ook voor Windows.

Apple staat ook bekend om design en de bijbehorende accessoires die er voor de verschillende producten verkrijgbaar zijn. Tech66 biedt u onder ander een ruime keuze aan, uit Apple smartphone-accessoiresApple tablet-accessoires en Apple Macbook-accessoires.

Het assortiment voor Apple bestaat uit een keur aan accessoires die het gebruiksgemak van uw iPhone, iPad of MacBook verbeteren. Qua iPhones bieden wij accessoires aan voor de iPhone 4/4s, 5/5c/5s en iPhone 6 of 6 Plus. Als u opzoek bent naar accessoires voor uw iPad, dan vindt u deze hier voor uw iPad 2, 3 of 4 en uw iPad Mini of Air. Omdat MacBooks ook verschillende groottes hebben, voorziet Tech66 ook in accessoires voor de MacBooks Air en Pro met een 11 inch, 13 inch of 15 inch beeldscherm.