Auto

Zoekt u leuke gadgets of accessoires voor uw auto? Dan bent u bij tech66.nl aan het juiste adres. In deze categorie vindt u dashboard camera’s, FM transmitters, auto multimedia systemen en meer. Neem een kijkje in ons assortiment en profiteer van J&S service en prijzen.


Dashboard camera's
Een dashboard camera kan de beelden vastleggen van al uw autoritten. Dit kan zowel voor zakelijk als privégebruik erg handig zijn. 


FM transmiters
Met behulp van een FM transmitter kunt u eenvoudig naar al uw eigen muziek luisteren in de auto. De FM transmitter wordt aangesloten op de sigarettenaansteker in uw auto, waarna de muziek door de FM transmitter op een zelf te kiezen radiofrequentie wordt uitgezonden.


Multimedia
Een multimedia systeem kan meer dan alleen het afspelen van DVD's in de auto. Een aantal multimedia systemen kent zeer veel verschillende functies, zoals bijvoorbeeld een GPS systeem. Het is dus niet alleen leuk, maar kan ook erg handig zijn om in de auto te hebben.


Overige
Daarnaast hebben wij diverse producten die ook goed gebruikt kunnen worden in de auto, zoals diverse autohangers, een ijskrabber en een anti-slaap alarm.