Dashboard camera's

Een auto dashboard camera legt alle beelden vast van al uw autoritten. Door te filmen tijdens het rijden heeft u altijd bewijsmateriaal beschikbaar in het geval van een ongeval op de weg. Dit is uitermate handig voor mensen die veel kilometers afleggen in de auto.


Zakelijk en privé
Een dashboard camera is niet alleen handig voor zakelijk gebruik maar ook voor privégebruik. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen rijgedrag onder de loep houden. Alsmede het rijgedrag van anderen die gebruik maken van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan het uitlenen van uw auto. Of wanneer een beginnend bestuurder, zoals bijvoorbeeld uw kind, gebruik maakt van uw auto.


Preventie
Daarnaast heeft een dashboard camera een preventieve waarde. Een bestuurder zal minder geneigd zijn onverantwoordelijk rijgedrag te vertonen wanneer die weet dat alle beelden worden opgenomen door de dashboard camera en gemonitord kunnen worden.


Assortiment
Er zijn bij tech66.nl diverse soorten dashboard camera’s te bestellen. Van full hd dashcams tot budget dashcams en dashcams met ingebouwd GPS systeem. Hier vind u een overzicht van het totale dashboard camera assortiment.