Beeld & geluid

De producten in deze categorie zorgen ervoor dat u altijd en overal optimaal kunt genieten van uw entertainment. Profiteer daarbij van de scherpe prijzen en snelle levering die u van Tech66 gewend bent. 

Wilt u thuis of op reis van uw favoriete muziek of films genieten zonder dat u daar andere mensen mee tot last bent? Dan kunt u gebruik maken van onze in-ear oordopjes of onze koptelefoons. Wilt u juist uw muziek en films met meerdere mensen delen dan zijn bluetooth speakers de ideale oplossing. Met deze speakers kunt u bijvoorbeeld op het strand of in het park gemakkelijk uw smartphone of mp3 speler aansluiten en gezamelijk met uw vrienden muziek luisteren. Ook vindt u diverse soorten bluetooth headsets. Deze worden veel gebruikt door gamers en door automobilisten. Ook voor handige voice recorders kunt u bij ons terecht. 

Tech66 heeft daarnaast een groot assortiment aan beamers en TV accessoires. Zo maakt u van uw huiskamer op relatief voordelige wijze een heuse thuisbiscoop. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van een beamer in combinatie met een 3D bril. 

Bent u op zoek naar kabels voor uw beeld- of geluidsapparatuur dan is de kans groot dat u die voor een zeer lage prijs in ons assortiment kunt vinden. Neem dus gerust de tijd om hieronder te kijken wat we allemaal te bieden hebben.