Filmen met je skibril

  • Geplaatst op
  • Door Jean-nara
  • 0
Filmen met je skibril

Een geweldige afdaling van de piste, op het verse sneeuw waar nog vrijwel niemand overheen is gegaan. Als je nu nou je go pro camera bij je had gehad dan had je het kunnen filmen en het kunnen delen met je vrienden. Dat is natuurlijk als je ook de juiste bevestiging stukken bij je had om hem vast te zetten.

Er is een simpelere oplossing om fantastische momenten op de piste vast te zetten. Namelijk een skibril met een ingebouwde camera. Geen gedoe meer met bevestiging stukken, het wel of niet bij je hebben van je camera of je handschoenen uit moeten trekken om het moment vast te leggen.
 

De bril

De bril waar wij het in deze blog over hebben is een kwalitatief goede en ook een betaalbare bril. Hij kost maar €79,95 en heeft een 5 megapixel camera waarmee je prachtige foto’s kunt nemen. De beelden die de camera maakt zijn ook van een prachtige kwaliteit.

De bril heeft een mooi design en is niet veel groter dan een gewone skibril. Dankzij de schuim laag sluit de bril goed aan op je gezicht en dankzij de verstelbare band zal de bril niet zonder omhaal van je hoofd afglijden.


Andere mogelijkheden

Je kan de bril ook gebruiken voor andere sporten dan skien. Als je vaak crosst dan kan je ook deze bril op doen in plaats van je gebruikelijke bril. Of tijdens het skydiven. Bij vrijwel elke sport waarbij je een bril op moet om gezichtsveld te beschermen kan je deze bril op doen.Tenzij je gaat duiken. De bril kan namelijk wel tegen vocht en modder maar is niet bedoeld voor tijdens het surfen of jet skiën.


Dus ben je nog op zoek naar een leuke skibril en een leuke gadget voor tijdens het wintersporten probeer dan deze skibril met camera.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017