(Goedkope) iPhone accessoires

  • Geplaatst op
  • Door Anoek Boers
  • 0
(Goedkope) iPhone accessoires

In ons straatbeeld is de smartphone niet meer weg te denken. Iedereen lijkt bezig te zijn met dit fenomeen. Vooral de lancering van de iPhone heeft veel invloed gehad op hoe wij tegenwoordig ‘mobiel zijn’. Apps en touchscreen, met de iPhone werd het voor iedereen toegankelijk.

Toch bestaat de iPhone nog niet zo lang. In 2007 werd de eerste mobiele telefoon van Apple gelanceerd. Het bedrijf heeft altijd haar vaste schare fans gehad, maar sinds het uitbrengen van hun smartphone is de populariteit ongekend.

iPhone accessoires, we kunnen niet meer zonder

De tijd dat een telefoon alleen maar gebruikt werd om te bellen is al lang voorbij. Inmiddels hebben we veel opties in de telefoon zelf, iedere telefoon is een afspiegeling van onze eigen voorkeuren en favorieten, maar ook aan de buitenkant wordt gedacht. Met losse iPhone accessoireskunt u nog meer uit uw mobiele apparaat halen. Telefoon hoesjes om uw telefoon op te vrolijken, een los toetsenbord, losse accu’s, gaming controllers en zelfs bierflesopeners - deze iPhone gadgets zijn er allemaal. Naast gadgets zijn er ook handige iPhone onderdelen, zoals screenprotectors en veelzijdige adapters.


iPhone oplader

De iPhone laders zijn multifunctioneel en makkelijk te gebruiken. Ze hebben een USB-uitgang om uw telefoon direct op uw computer aan te sluiten en al uw gegevens te synchroniseren. Op deze USB-uitgang is echter ook een adapter te bevestigen, zodat u uw iPhone via het lichtnet kunt opladen. De iPhone kabels zijn er op verschillende lengtes.
 

iPhone hoesje

Er zijn veel leuke iPhone hoesjes beschikbaar. Van leer, met figuurtjes, plastic, met of zonder oren, de iPhone cases zijn er al voor een klein prijsje. Ook in ons assortiment vindt u goedkope iPhone hoesjes.
 

Uw iPhone beschermen en repareren

Met het scherm van uw iPhone regelt u alles. Het is belangrijk dat u hier zuinig op bent. Om te voorkomen dat er krassen op het scherm komen, zijn er speciale screen protectors te koop. Deze op maat gemaakte beschermingshoesjes passen precies op uw telefoon.

Het kan gebeuren dat uw smartphone zo’n harde tik krijgt, dat een screenprotector de boel niet meer bij elkaar kan houden. Ook hiervoor is een oplossing: er zijn speciale pakketjes te koop om uw iPhone zelf te repareren. Zo’n pakket bevat een voor -en achterkant en reparatiemateriaal.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017