Goedkope LED fietsverlichting

Goedkope LED fietsverlichting

Als je je per fiets verplaatst is het hebben van fietsverlichting een noodzaak. Zonder ben je niet zichtbaar voor bijvoorbeeld auto’s, wat gevaarlijke situaties op kan leveren. De ervaring leert dat vaste verlichting op een fiets vaak snel stuk gaat, bijvoorbeeld doordat je koplamp opeens van je fiets af ligt als je je fiets in een vol fietsenrek hebt gezet. Fietsen met een dynamo heeft zo ook zijn voor- en nadelen, maar een zekerheid is dat je dan sowieso in een zwaardere versnelling fietst. Hierdoor wordt de vraag naar goedkope fietsverlichting steeds groter.

Goedkoop = kwaliteit?!

De vraag bij goedkope producten is vaak: is het dan ook van goede kwaliteit? Maar dat een product goedkoop is, hoeft natuurlijk niet automatisch te betekenen dat het van een slechte kwaliteit is. Maar wanneer is het goed en wanneer is het slecht? In de meeste winkels die huishoudelijke artikelen verkopen, zijn ook wel setjes met fietslampjes te vinden. Deze verliezen echter vaak snel hun felheid, kunnen niet tegen de regen of zijn snel kapot. Het ontwerp van goedkope fietsverlichting is dus belangrijk. Een robuustere en duurzamer ontwerp scheelt al heel veel.


Kleine maar fijne set

Zo bieden we bijvoorbeeld lampjes aan die makkelijk op de fiets te bevestigen en er ook makkelijk weer vanaf te halen zijn. Ze hebben een flexibele siliconen omhulsel waarmee je de lampjes kunt vastmaken, wat beter is ten opzichte van bijvoorbeeld een elastieken bevestigingsmechanisme. Ze zijn makkelijk op te bergen; je gooit ze zo in je tas. Nadeel is misschien dat je even moet zoeken om ze weer tevoorschijn te toveren. Batterijen worden meegeleverd, dus ze zijn direct klaar voor gebruik!


Goedkope fietsverlichting voor meerder doeleinden

Op de eerste plaats bij ergernissen met betrekking tot losse fietsverlichting, is het feit dat wanneer je vergeet ze van je stuur of bagagedrager te halen. Belangrijk is dus dat je snel je verlichting op je fiets kan zetten en er weer vanaf kunt halen. Zo is er fietsverlichting die je snel op een standaardje klikt dat je van tevoren bevestigt met een schroevendraaier. Bovendien is het product van hard plastic, dus kan het tegen een stootje. Doordat de voorlamp ook als een soort zaklamp kan dienen, hoef je het gebruik niet te beperken tot op de fiets. Je moet wel eerst even batterijen aanschaffen voordat de fietsverlichting klaar is voor gebruik.
 

Goedkope fietsverlichting hoeft dus niet altijd van een slechte kwaliteit te zijn. Bij onze webshop ben je hiervoor zeker aan het juiste adres. Mocht je nog andere kleuren dan rood en wit willen op je fiets, dan hebben wij ook nog fietswiel verlichting in het assortiment, waarmee je je rijwiel omtovert tot een ware disco-fiets! Zichtbaarheid gegarandeerd dus. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017