Iemand volgen via GPS? Weet het met je GPS-tracker

  • Geplaatst op
  • Door Daan
  • 0
Iemand volgen via GPS? Weet het met je GPS-tracker

Dat de smartphone oneindige mogelijkheden heeft, blijkt maar weer uit het volgende. We schetsen eerst een hypothetische situatie: je vriend of vriendin werkt de laatste tijd wel erg vaak over. Bovendien gaat hij of zij ook opeens heel vaak met een ‘gewone’ vriend of vriendin lunchen. Je weet dat jullie je eigen levens hebben, maar zo blijft er weinig tijd over voor jullie samen. Een onbestemd gevoel maakt zich van je meester: er klopt iets niet. Tijd om actie te ondernemen. Om je partner te volgen zijn verschillende mogelijkheden, zowel met behulp van een smartphone als met een GPS-tracker. Wij hebben deze voor u uitgezocht en op een rijtje gezet.

Check zijn of haar  locaties met de gegevens op de iPhone
De tijd dat mistige privé-detectivebureautjes in de achtervolging moesten, is verleden tijd. Het bezit van een smartphone is genoeg om het gaan en staan van je liefje te achterhalen. De iPhone bijvoorbeeld doet het grootste deel van het werk voor je. Als via Instellingen à Privacy à Locatievoorzieningen à Systeem à ‘Veel bezochte locaties’ niet is uitgeschakeld, dan kun je adressen en een kaart ophalen waar je vriend(in) de afgelopen tijd heeft rondgehangen. Klein detail: eventuele codes of vingerafdrukken moet je wel weten/vervalsen, en hij of zij moet de iPhone alleen laten zodat jij de gegevens kunt bekijken.
 

Geen iPhone? Geen nood! Gebruik een app voor Android
Gezien het feit dat niet iedereen een iPhone heeft, zijn we ook opzoek gegaan naar andere mogelijkheden voor het traceren van je partner. Er bestaat voor Android-gebruikers ook een app: Find My Boyfriend Locator. Door het telefoonnummer van je boyfriend (of girlfriend; blijkbaar gaan de makers ervan uit dat alleen mannen mogelijk vreemdgaan) in te voeren ontvang je eenvoudig zijn of haar exacte locatie. Voordeel: je hoeft niet moeilijk te doen om in het bezit te komen van de smartphone van je geliefde.Wil je het professioneel aanpakken? Een GPS-tracker werkt perfect
Je kunt het ook wat professioneler aanpakken, met behulp van een GPS-tracker. Met mobiele GPS-trackers is het gemakkelijk om personen te volgen. Er bestaan ook GPS-trackers die in een auto kunnen worden ingebouwd. Een mobiele GPS-tracker kan worden gebruikt om gericht personen te volgen. Stop deze in een tas of in een jas die de te volgen persoon vaak gebruikt. Via internet kun je op deze manier in de gaten houden waar iemand zich bevindt! Een GPS-tracker die je inbouwt in de auto richt zich niet op specifieke personen, maar op de route van het voertuig. Als je partner zich vaak met de auto verplaatst, dan is dit een ideale oplossing.


Genoeg mogelijkheden dus
Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je partner te volgen zonder dat hij of zij dat door heeft. Heb je een vermoeden dat er iets niet klopt, dan kun je op verschillende manieren het gaan en staan van je partner achterhalen:
- Controleer de locaties van je vriend of vriendin met behulp van zijn of haar iPhone;
- Android-gebruikers kunnen een app installeren om hun vriend of vriendin te volgen;
- Een andere aanpak is gebruik maken van een GPS-tracker.

Bedenk wel dat het direct confronteren van je partner met zijn of haar gedrag, misschien nog wel het
beste werkt en voor de snelste opheldering zorgt. Het hoeft niet altijd te gaan om vreemdgaan!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017