iPad mini accessoires

iPad mini accessoires

De iPad mini is een tablet die niet onderschat dient te worden. Extra klein, extra snel, extra scherp beeld, deze tablet doet niet onder voor zijn grotere broers. Gelukkig zijn er ook voor dit apparaat vele iPad mini accessoires beschikbaar, die het werken met je tablet nóg leuker maken.

In deze blog bespreken we de populairste en leukste iPad mini accessoires, zodat u in een oogopslag kunt zien welke iPad mini accessoires bij u passen.

iPad mini accessoires: hoesje

Zoals voor elke tablet bestaan ook voor de iPad mini veel verschillende handige hoesjes. U kunt kiezen voor een hoes met toetsenbord, een harde case, een transparante skin of een leren hoes, mogelijkheden genoeg! Een hoesje beschermt niet alleen je iPad tegen krassen en schade, maar dient vaak ook als standaard om je iPad mini rechtop te zetten, en het gebruik nog makkelijker te maken. Bovenop deze voordelen is een hoesje natuurlijk ook een leuke manier om je gevoel voor stijl terug te laten komen in je iPad, en je persoonlijkheid te laten zien. Als populairste iPad mini accessoires zijn de hoesjes een accessoire waar je niet omheen kunt. Kies voor een exemplaar met glitters of een gekke print, of houd het zakelijk met een mooie leren hoes, opties te over.

 

iPad mini accessoires: screenprotector

De iPad mini heeft een prachtige schermkwaliteit die je wilt beschermen. Het is dan ook niet voor niets dat screenprotectors een van de bestverkochte iPad mini accessoires is! Door deze transparante zelfklevende laag op je iPad zorg je ervoor dat je scherm niet vies wordt, niet krast en minder snel breekt.

 

iPad mini accessoires: kabels en opladers

om nog vaker en gemakkelijker gebruikt te kunnen maken van je iPad mini bieden wij veel verschillende soorten kabels en opladers aan. Mt deze iPad mini accessoires heeft u uw iPad op elk gewenst moment klaar voor gebruik. Kijk bijvoorbeeld eens naar de extra lange oplaadkabels, naar een auto-oplader of naar onze handige verloopstekkers. Vel mensen gebruiken de iPad mini zowel thuis als op het werk, dus dan is een extra oplader geen overbodige luxe.

 

iPad mini accessoires: dock

Een van de mooist ontworpen iPad mini accessoires is misschien wel de dock. Een dock is een oplaadstation en een standaard. De docking station zorgt ervoor dat u de iPad mini tijdens het opladen handig rechtop kunt zetten. U kunt het apparaat dan bijvoorbeeld tijdens het laden gebruiken als wisselende fotolijst, door middel van de slideshow. Een dock is een handige plaats om de iPad centraal te bewaren, zodat u deze niet kwijt bent. Ook voor het afspelen van muziek is de dock door de rechte positie van de iPad zeer geschikt. Afbeelding 1: Stylus pen voor de iPad mini

 

iPad mini accessoires: stylus pen

Door het compacte ontwerp is de iPad mini één van de kleinere tablets. Door het 7,9 inch scherm is het soms lastig om het juiste aan te klikken. Gelukkig zijn er de iPad mini accessoires, waaronder de handige stylus pen. Met deze pen kun je gemakkelijk ook kleine delen van het scherm aantikken. Dit is heel handig bij het internetten of bijvoorbeeld tijdens het bewerken van foto’s. 


Afbeelding 2: iPad mini joystick

 

iPad mini accessoires: gadgets

Onder de iPad mini accessoires vallen natuurlijk ook de gadgets. Gadgets zijn leuke technologische ontwikkelingen die iets nieuws aan uw iPad toevoegen. U kunt dat denken aan lenzen voor de camera die inzoomen of een visoogeffect geven, joysticks of andere game toevoegingen, een gps tracker en dergelijke. Deze iPad mini accessoires zijn uiteraard ook heel leuk om als cadeau weg te geven.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017