iPad speakers

  • Geplaatst op
  • Door Anoek Boers
  • Geplaatst in iPad speakers
  • 0
iPad speakers

Steeds meer mensen gebruiken hun tablet om films of series te kijken. Dat kan onderweg bijvoorbeeld gemakkelijk met oordopjes of een hoofdtelefoon, maar wanneer u thuis uw tablet om wilt toveren tot televisie kan het handig zijn om extra speakers te overwegen. De geluidskwaliteit van de iPad is immers niet geweldig, wat natuurlijk te maken heeft met het zeer compacte ontwerp. Gelukkig hoeven iPad speakers niet heel groot of zwaar te zijn om beter en harder geluid te kunnen geven.

Wij hebben in onze collectie verschillende soorten iPad speakers. In deze blog zullen we een aantal mogelijkheden op een rijtje zetten, zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken die bij u past.

Externe mini speakers voor de iPad

U kunt er natuurlijk voor kiezen om een externe mini speaker op uw tablet aan te sluiten. Deze speakers, ook wel mini luidsprekers genoemd, zijn niet speciaal ontwikkeld voor de iPad en kunnen dus op verschillende apparaten aangesloten worden. Deze universele speaker sluit u gemakkelijk aan op de audio uitgang van uw tablet, zodat deze luidspreker functioneert als iPad speaker. Dit soort speakers zijn er in verschillende prijsklassen, die corresponderen met de kwaliteit van het geluid en de levensduur van het product.Draadloze speakers

De draadloze iPad speakers zijn natuurlijk extra gemakkelijk in het gebruik. Deze speakers maken gebruik van een bluetooth verbinding, zodat u geen kabeltje nodig heeft om verbinding te maken. Bluetoothverbinding is werkzaam tot tien meter afstand, waardoor u niet eens bij de iPad speakers in de buurt hoeft te zijn om geluid af te spelen of van nummer te wisselen. U kunt de tablet gewoon nog gebruiken tijdens het afspelen, zonder dat een onhandige speaker in de weg zit.
 
 
 

Koptelefoons

Wanneer u onderweg bent wilt u natuurlijk niet steeds uw iPad speaker meenemen. Gelukkig hebben wij ook een ruime keuze uit verschillende koptelefoons en in ear oordopjes voor uw iPad. Cheaptech biedt u een groot assortiment hoofdtelefoons in verschillende kleuren, zodat u ook zonder uw iPad speakers kunt genieten van goed geluid uit uw tablet.


 

Kabeltje voor uw iPad speakers verloren?

Bent u reeds in het bezit van iPad speakers maar is het kabeltje kapot of kwijtgeraakt? Wij hebben voor alle soorten iPadspeakers het geschikte kabeltje, om te zorgen dat u uw tablet weer kunt voorzien van de beste geluidskwaliteit. Ook om de aansluiting tussen uw speakers en andere apparaten te vergemakkelijken hebben we de juiste kabel. Neemt u daarvoor even een kijkje op onze pagina met de verschillende kabeltjes voor de iPad.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017