TV simulator lamp

  • Geplaatst op
  • 0
TV simulator lamp

In Nederland vinden er op jaarbasis rond de 45.000 inbraken plaats. Overal en bij iedereen kan ingebroken worden. Er zijn bepaalde plaatsen en doelgroepen die echter een verhoogd risico lopen. Indien u tot een van de doelgroepen behoort is het verstandig om beveiligingsmaatregelen te nemen. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door extra sloten, een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. Daarnaast zijn er ook andere mogelijkheden om inbrekers weg te houden, bijvoorbeeld een tv simulator, waarbij het net lijkt alsof er iemand tv aan het kijken is.

Risico groepen voor inbraken

Natuurlijk is er in elk huis het risico dat er wordt ingebroken. Er zijn echter een aantal risico factors. Ten eerste wordt er in stedelijke gebieden 48% vaker ingebroken. Daarbij wordt er ongeveer 20% vaker ingebroken in de armste wijken en 10% vaker in de rijkste wijken. Gedurende de wintermaanden vinden de meeste inbraken plaats. Ook op extreem warme dagen wordt er vaker ingebroken doordat mensen snel geneigd zijn om een raam open te laten staan. Daarnaast kijken inbrekers regelmatig in de krant zodat ze weten wanneer er een begrafenis is of een buurt vergadering. Is er recent bij u in de straat ingebroken? Dan is de kans dat er bij u wordt ingebroken twee keer zo hoog! Zorg dus dat het huis extra goed beveiligd wordt.Preventieve maatregelen tegen inbraak

Er zijn veel verschillende maatregelen tegen inbraak. Zo kunt u een alarmsysteem installeren, beveiligingscamera’s plaatsen, automatische buitenverlichting gebruiken en natuurlijk goede sloten gebruiken. Dit zijn allemaal verstandige maatregelen, maar geoefende inbrekers weten dit vaak te omzeilen. Daarom is een tv simulator vaak een goede middel om inbraken te voorkomen. Inbrekers kiezenvaak voor de gemakkelijkste weg. Om deze reden zullen ze liever niet inbreken in een huis waarvan ze niet zeker weten dat er niemand thuis is. Natuurlijk kunt u de tv hard aan zetten, dit kost echter veel energie. Een tv simulator licht is als het ware een lamp. Door dat de tv simulator lamp het licht nabootst dat van een tv afkomt zal het van buitenaf lijken alsof er iemand tv zit te kijken. Wel is het natuurlijk belangrijk om de tv simulator op een plek te zetten dat de inbreker hem niet kan zien. Plaats de tv simulator lamp bijvoorbeeld naast een raam, zodat het lijkt alsof er een tv aan de muur is bevestigd. Een groot voordeel van de tv simulator is dat hij evenveel gebruikt als een normale lamp (3 watt).


Voorkom een inbraak

Een tv simulator is een handig middel voor inbraak preventie. Alleen een tv simulator zal echter niet genoeg zijn. Daarom wordt er geadviseerd om naast de tv simulator ook voldoende maatregelen te nemen. Een aantal tips waarmee u een inbraak in uw huis helpt te voorkomen zijn; hang automatische buitenverlichting op. Installeer een beveiligingscamera of als u geld wilt besparen een beveiligingscamera dummy. Daarnaast is het natuurlijk altijd belangrijk om goede sloten te gebruiken.
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017