USB aansteker

 • Geplaatst op
 • Door Daan
 • 0
USB aansteker

Een oplaadbare USB aansteker is een musthave voor iedere roker. De elektrische aansteker kent namelijk vele voordelen, ook ten opzichte van aanstekers die werken op gas. In deze blog worden de voordelen van een USB aansteker uitgebreider besproken.

Voordelen van USB aansteker

De voordelen van een USB aansteker op een rijtje:
 

 • Bevat geen vlam
 • Bevat geen brandstof
 • Te gebruiken in alle weersomstandigheden -> niet uitwaaien of uitgaan door regen
 • Vuur wordt opgeladen via USB poort
 • LED indicator die aangeeft dat aansteker bijna leeg is
 • Veilig voor milieu
   

Geen vlam – Ideaal voor alle weersomstandigheden

De USB aansteker bevat geen vlam. Dit betekent dat de USB aansteker ook in ruige weersomstandigheden gebruikt kan worden. De vlam van de aansteker zal niet uitwaaien en de vlam kan ook niet uitgaan door de regen. Zeker omdat er tegenwoordig steeds vaker buiten gerookt wordt is een USB sigarettenaansteker daarom extra handig.

 

Bevat geen brandstof

Een USB sigarettenaansteker werkt op elektriciteit. Wanneer je het klepje van de elektrische aansteker naar achteren haalt, begint een gloeispiraaltje te gloeien. Als je nu de sigaret hiertegen aan houdt, wordt de sigaret aangestoken. Doordat deze sigarettenaansteker geen brandstof bevat, hoeft u de aansteker niet weg te gooien omdat ‘ie ‘op’ is, en hoeft u ook geen brandstof bij te vullen. Het enige wat je hoeft te doen is de USB aansteker opladen.

 

Oplaadbare aansteker

De USB aansteker is oplaadbaar. Er gaan ongeveer 75 sigaretten uit de gemiddelde USB aansteker. Wanneer de aansteker bijna leeg is gaat er een LED indicatorlampje branden. Door middel van de meegeleverde USB-oplaadkabel kan de aansteker dan worden opgeladen. De aansteker kan bijvoorbeeld in laptops of computers worden opgeladen, maar ook in de auto is mogelijk.

Auto aansteker USB

Wanneer je namelijk in het bezit bent van een sigarettenaansteker met USB-poort kan je door middel van de meegeleverde USB-kabel ook de USB-aansteker opladen in de auto. Zo ben je er ook onderweg van verzekerd dat de aansteker altijd opgeladen is.


Beter voor het milieu

De USB aanstekers zijn beter voor het milieu dan gasaanstekers. Dit komt niet alleen door het gas dat in de gasaanstekers zit, maar ook omdat er jaarlijks oneindig veel gasaanstekers op de vuilnisbelt belanden. 


Voordeliger

Al met al ben je al gauw met een USB aansteker goedkoper uit. Ondanks dat de aanschafprijs wat hoger is dan een gasaansteker, investeer je hiermee uiteindelijk wel. De elektrische aansteker raakt namelijk niet snel op, en hoeft ook niet met brandstoffen te worden bijgevuld. 
 

Oplaadbare USB sigarettenaansteker

In deze blog zijn de verschillende voordelen van een USB aansteker besproken. De aansteker bevat geen vlam en brandstof en is hierdoor in elk type weer te gebruiken. De aansteker is oplaadbaar door middel van een (vaak) meegeleverde USB-kabel. Hierdoor is de aansteker beter voor het milieu en op de lange termijn ook nog eens voordeliger. 
 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017