Valentijn op een budget

 • Geplaatst op
 • Door Jean-nara
 • 0
Valentijn op een budget

Het is alweer bijna zover. De dag waar veel vrouwen naar uitkijken en waar mannen het liefst niets van zouden willen weten …. tenzij ze verliefd zijn. Het is bijna Valentijnsdag.

Voor Valentijnsdag versturen we kaartjes, bloemen en chocolade. Sommigen kopen ook andere cadeaus waarvan ze weten dat hun geliefde dat zou waarderen, denk hierbij aan gadgets of juwelen. En natuurlijk hoort er bij een leuke valentijn ook een heerlijke maaltijd.
Nu moet je niet meteen gaan denken dat je hele hoge bedragen moet uitgeven om je geliefde blij te maken op valentijn. Want uiteindelijk gaat het om het gebaar dat je probeert te maken en dat gebaar moet uiteindelijk wel bij je portemonnee passen.

D.I.Y.

De volgende doe het zelf ideeen zijn ideaal om cadeau te doen of het nu in een duur restaurant is of bij een heerlijke zelf gemaakte maaltijd. Ze laten je geliefde zien dat je echt tijd en aandacht hebt besteed aan je cadeau. En het leuke aan deze cadeaus is dat je nu nog voldoende tijd hebt om ze voor te bereiden. Je hoeft ze dus niet op het laatste moment te bedenken.
 


 1. 12 dates in een doosje. Bedenk 12 leuke dates die niet veel hoeven te kosten en die bij de maand passen. Stop deze in een envelopje in een mooie doos en geef deze cadeau.
   
 2. Een pot met 52 redenen waarom je van je geliefde houdt of wat je mooi vindt aan hem/haar. Nu zal je wellicht denken 52 dingen is veel, maar het gaat om de kleine dingen die je doen glimlachen als je aan hem/haar denkt.
   
 3. Coupons voor leuke dingen die je thuis kan doen voor hem/haar, zoals ontbijt op bed of een heerlijke massage. Klik op deze link naar de site van Kristen Duke voor een prinbare versie van de coupons.

 4. Papieren gelukskoekjes gevuld met leuke teksten om je geliefde aan het lachen te maken. Klik op de link voor instructies hoe je deze leuke gelukskoekjes kan maken op Unsophisticook.

 5. Flessenpost. Schrijf een leuke, mooie en liefdevolle brief aan je geliefde en stop deze in een fles. Versier de fles wel op een romantische manier met bijvoorbeeld wat lintjes of acryl verf.

Wij hopen dat je voor een deel bent geholpen met deze leuke tips. Maar mocht je toch liever gewoon iets kopen voor je geliefde. Zorg er dan voor dat je op tijd besteld of in ieder geval op tijd begint met winkelen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017