Zonne-energie gadgets

Zonne-energie gadgets

Zonne-energie gadgets: duurzaam, onmisbaar en kosten besparend

Zonne-energie is al een tijdje een hot topic in energie-land. In de eerste plaats is dit natuurlijk omdat deze vorm van energie altijd en gratis beschikbaar is. Dat maakt dat het assortiment aan producten die werken op zonlicht steeds meer zichtbaar worden op de markt. Daarnaast is zonne-energie ook een goed alternatief voor andere bronnen van energie die op dit moment onder druk staan, zoals fossiele brandstoffen als gas, olie of kolen waardoor nog steeds veel elektriciteit en energie wordt verkregen. Een derde argument voor het gebruiken van zonne-energie staat natuurlijk in het teken van duurzaamheid. Want naast dat reguliere energie bronnen langzaam op raken, zijn deze vaak ook milieu-vervuilend.
 

Producten op zonne-energie: groot en klein


De belangrijkste manier om zonlicht te kunnen vangen, omzetten en op te slaan, is via zonnecollectoren. Hierbij zullen veel mensen snel denk aan de grote panelen die vaak te vinden zijn op daken van huizen of bedrijven om te voorzien in de energie behoefte. Maar er zijn ook steeds meer kleinere producten beschikbaar op de markt die draaien op zonlicht en dus zonne-energie. Dit zijn met name de producten of gadgets die worden aangeboden in onze webshop. Hieronder zullen een aantal zonne-energie gadgets worden besproken.

 

Zonne-energie gadgets voor in de tuin

Zonlicht vang je het beste op in de buitenlucht, en daarmee zijn producten die buitenshuis worden gebruikt ook de eerste die in aanmerking komen om te draaien op zonlicht. Zo bieden wij bijvoorbeeld een aantal vormen van buitenverlichting aan, zoals een set van vijf lampen met steekpennen, die werken met een aan/uit schakelaar of met en dag/nacht sensor en een LED strip om mooie zomeravonden wat feestelijker te maken. Daarnaast kunnen we ook voorzien in een buitenlamp met bewegingssensor of een slimme lamp die zelf aangaat wanneer het donker wordt om narigheden als inbraak te voorkomen.

 

Geen stopcontact, wat nu?

Omdat zonlicht alom aanwezig is, is deze vorm van energie ook uitermate geschikt voor gadgets die het stopcontact vervangen in oorden waar deze niet wijdverbreid aanwezig zijn. Ben je op reis en kun je niet zonder je telefoon, maar is er geen stopcontact in de buurt, dan biedt onze webshop daarvoor ook mogelijkheden in de vorm van gadgets die werken op zonne-energie. Zo hebben we verschillende powerbanks in ons assortiment, variërend van 19,95 tot 69,95. Sommige powerbanks zijn zelfs voorzien van Zonne energie. Zo ook de Zonne Energie Powerbank 5000mAh.

Spelenderwijs leren over duurzaamheid

Een laatste groep zonne-energie gadgets bieden wij aan voor kinderen. Het is belangrijk om kinderen bewust te maken van het feit dat de huidige energiebronnen niet tot in de eeuwigheid mee gaan, en er dus naar nieuwe alternatieven moet worden gezocht. Door middel van speelgoed op zonne-energie kan aan kinderen worden uitgelegd hoe energie op zonlicht bijvoorbeeld werkt. Het krijgen van cadeautjes in altijd leuk, en als ze nut hebben misschien wel nog leuker! Zie bijvoorbeeld onze kakkerlak of spinop zonne-energie.

Producten op zonne-energie zijn dus om verschillende redenen aan te raden om in huis te halen, of je nu kosten wil besparen, je blik richt op de toekomstige generatie of begaan bent met het milieu.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017