Zorr Powermatic 2 Plus

  • Geplaatst op
  • Door Daan
  • 0
Zorr Powermatic 2 Plus

Wie goedkoper wilt roken doet er goed aan om vanaf nu zelf zijn of haar sigaretten te maken in plaats van deze nog langer in de winkel te kopen. Je eigen sigaretten kun je maken met een handmatige of elektrische sigarettenmachine. De marktleider op het gebied van de elektrische sigarettenmachine is overduidelijk de Zorr Powermatic 2 Plus. In deze blog lees je alles over de Zorr, elektrisch sigaretten maken en de kosten die je hiermee bespaart.Handmatige versus elektrische sigarettenmachine
Je eigen sigaretten maak je met een sigarettenmachine. Een sigarettenmachine wordt ook wel een hulzenstopper of sigarettenmaker genoemd. Voor het maken van je eigen sigaretten heb je naast een sigarettenmachine ook sigarettenhulzen en tabak nodig. Sigarettenmachines zijn er in handmatige en elektrische uitvoeringen. Handmatige sigarettenmakers zijn goedkope. Elektrische werken sneller en makkelijker.
 

Zorr Powermatic 2 Plus
De Zorr Powermatic 2 Plus is dé ideale hulzenvuller voor de beste zelfgemaakte sigaretten. Het is de toonaangevende sigarettenmaker van dit moment. Door de automatische injectie hoef je alleen maar het tabak bij te vullen en de hulzen aan de automatische sigaretten maker te maken. Vervolgens maakt de Zorr Powermatic 2 Plus binnen een fractie van een seconde de perfecte sigaret voor jou. Jouw weekvoorraad is in een handomdraai gemaakt. De Zorr Powermatic 2 Plus beschermt bovendien tegen verstopping en is zeer makkelijk in gebruik.
 

Hoe gebruik ik de Zorr Powermatic 2 Plus?
Het bedienen van de Zorr Powermatic 2 Plus is zeer eenvoudig en wordt hieronder stapsgewijs uitgelegd:
- Zet het apparaat aan. Er gaat nu een groen indicatielampje branden.
- Duw de hendel aan de rechterzijde omhoog.
- Leg tabak neer op het reservoir.
- Duw de tabak aan de voorkant van het reservoir wat aan.
- Plaats een huls aan de linkerkant van de Zorr Powermatic 2 Plus.
- Trek de hendel naar beneden.
- De sigaret is gemaakt!


Welke kosten heb ik wanneer ik mijn eigen sigaretten maak met de Zorr Powermatic 2 Plus?
- Sigarettenmaker
In dit geval wordt een berekening gemaakt voor de Zorr Powermatic 2 Plus. Deze kost bij Tech66 €79.95.
- Sigarettenhulzen
Er zijn verschillende soorten sigarettenhulzen verkrijgbaar. Gemiddeld kost een doosje van 200 stuks €1.95. Per sigaret ben je dus €1.95/200 = €0.00975 kwijt.
- Tabak
Deze kosten zijn natuurlijk afhankelijk van het merk dat je koopt. Uit een blik Marlboro (87.5 gram) van €15 gaan 180 sigaretten. Tabak kost per sigaret dus €15/180 = €0.08. 
 

Voorbeeld: Stel je rookt 10 sigaretten per dag. Dan ben je €0.93 kwijt per dag aan tabak en hulzen. Per jaar kost je dat €339.75 + €79.95 = €419.70. Dat is gemiddeld €0.11 per sigaret. De gemiddelde kosten over 2 jaar per sigaret zijn nog minder, namelijk €0.10.
 

Hoeveel geld bespaar ik met een Zorr Powermatic 2 Plus?
Een pakje van 19 sigaretten van Marlboro kost in de winkel €6. Je betaalt dan dus €6/19 = €0.32 per sigaret. Met de Zorr Powermatic 2 Plus bespaar je per sigaret dus €0.21 (1 jaar) of €0.22 (2 jaar). Bij 10 sigaretten per dag bespaar je bij gebruik van 1 jaar dus €766.50, bij 2 jaar €803.
 

Sigarettenbox
Een handige accessoire voor wanneer je je eigen sigaretten maakt is een sigarettendoosje. Hierin kun je al je zelfgemaakte sigaretten doen. Op deze manier blijven je sigaretten beschermd en zullen ze niet beschadigd raken of breken. De sigarettenbox is een ideale manier om al je zelfgemaakte sigaretten in je tas of broekzak ergens mee naar toe te nemen. De sigarettendoosjes zijn er in allerlei verschillende designs.
 

Alternatieven
Er zijn een twee alternatieven voor de Zorr Powermatic 2 Plus:
- Allereerst kun je een goedkopere elektrische sigarettenmachine aanschaffen. Er zijn verschillende apparaten op de markt met een lagere prijs. Neem hierbij wel in overweging dat de kwaliteit en levensduur van deze apparaten minder zijn dan die van Zorr.
- Daarnaast kun je ook een handmatige sigarettenmaker overwegen. Handmatige sigarettenmakers zijn een stuk goedkoper, maar ook minder efficiënt. Het duurt langer om handmatig sigaretten te maken dan elektrisch.
 

Goedkoper roken met behulp van de Zorr Powermatic 2 Plus
Wanneer je minder geld uit wilt geven aan roken is het zeer de moeite waard om over te stappen naar het maken van je eigen sigaretten. Dit kun je doen met behulp van een handmatige (goedkoper) of elektrische sigarettenmachine (sneller en eenvoudiger). De Zorr Powermatic 2 Plus is zonder twijfel de voorloper op het gebied van de elektrische sigarettenmachine. De automatische hulzenvuller werkt snel en is makkelijk te bedienen. Met de Zorr Powermatic 2 Plus bespaar je in een jaar meer dan €700 (bij 10 sigaretten per dag). Je zelfgemaakte sigaretten kun je vervolgens opbergen in een sigarettenbox. 
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Reageren
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017