Videocamera's

Een videocamera is een ideaal hulpmiddel om speciale momenten vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een trouwdag, verjaardag of feestdag met de hele familie. Nu is het zelfs mogelijk in 3D op te nemen!


Tegenwoordig gebruiken veel mensen hun smartphone om videobeelden op te nemen. Vaak valt het resultaat echter tegen. Soms is er te weinig licht waardoor de beelden onduidelijk zijn. Of de flitser wordt gebruikt waardoor er juist te veel licht is. En vooral de kwaliteit van het geluid valt achteraf vaak tegen. Hierdoor is een goede digitale videocamera nog steeds onvervangbaar.


Een moderne videocamera biedt allerlei interessante opties. Zo kan er bijvoorbeeld ook in donkere omgevingen in goede kwaliteit worden opgenomen  dankzij de speciale nacht modus. En helemaal bijzonder zijn de Full HD camera’s waarmee zelfs in 3D kan worden opgenomen. Met behulp van de bijgeleverde 3d-bril kunnen dan de beelden in 3D worden terug gezien. Het herbeleven van mooie ervaringen is nog nooit zo echt geweest.


Bij tech66.nl kunt u online goedkope videocamerakopen van uitstekende kwaliteit. Met uiteraard de service en levertijden die u van J&S gewend bent. 

Handheld Digitale Videocamera
  • Waterdicht tot 5 meter onder water
  • Schokbestendig tot 1.5 meter