Huis & Tuin

There's no place like home. Met de woonaccessoires uit het assortiment van Tech66 maakt u uw huis en tuin comfortabel, gezellig en veilig. Zo geniet u optimaal van uw vrije tijd. Hier vindt u een groot en divers assortiment aan woonaccessoires.

Ledverlichting
Ledverlichting kent verschillende voordelen ten opzichte van gewone verlichting. Ledverlichting is namelijk duurzaam, veilig en energiezuinig. Er zijn veel verschillende producten met ledverlichting in het assortiment van Tech66 te vinden.

Melders
In ons assortiment hebben wij verschillende soorten melders, die alle bij kunnen dragen aan uw veiligheid. Zo hebben wij bijvoorbeeld rook-, koolmonoxide-, water- en gasmelders.

Spuitwaterflessen, slagroomspuiten en spuitzakken
Zoek je een makkelijke manier om zelf je eigen frisdrank met koolzuur te maken? Dan vindt u hier verschillende spuitwaterflessen die daarbij kunnen helpen. Leuk voor bijvoorbeeld (kinder)feestjes.
Daarnaast heeft Tech66 ook veel verschillende slagroomspuiten (en alles wat daarbij hoort), waarmee u niet alleen slagroom, maar ook verschillende andere gerechten kunt maken.
Ook hebben wij verschillende soorten en maten spuitzakken.

Zaklampen
Een zaklamp kan goed van pas komen in allerlei situaties, zoals in geval van nood, bij stroomuitval, tijdens het kamperen of bij een ouderwetse speurtocht. Wij hebben ledzaklampen, extra kleine zaklampen en laserpennen.

Babyspullen
Wij hebben ook verschillende producten die speciaal voor baby's zijn, zoals bijvoorbeeld een babyfoon.

Zonne-energie
Daarnaast hebben wij diverse producten die werken op zonne-energie. Voordelen hiervan zijn duurzaamheid, veilig en gezond en geluidloos.

Batterijen en overige producten
Bij ons vindt u bovendien verschillende soorten batterijen: altijd handig om thuis op voorraad te hebben. Daarnaast hebben wij diverse overige producten die in ieder huishouden goed te gebruiken zijn.