Tech66 groothandel


plus
 Inkopen in lage aantallen mogelijk
plus
 Scherpe prijzen door lokaal contact met leveranciers 
plus
 Elk product wordt gecontroleerd en moet voldoen aan onze kwaliteitsnorm 
plus
 Bestelling via telefoon of online
plus
 Levertijd binnen 5-14 werkdagen
plus
 Product sourcing mogelijk

 

Intro
 

Tech66 is een snel groeiend bedrijf in consumenten elektronica en diverse andere retail producten. Door jarenlange ervaring hebben wij een efficiënte opzet van ons bedrijf. Dit zorgt ervoor dat we op vele fronten kosten besparen, die we kunnen doorvoeren in de product prijs op de website. Sindskort heeft Tech66 de groothandel optie toegevoegd.  Hierdoor hebben MKB bedrijven toegang tot het tech66 assortiment van ruim 2000 artikelen. Tech66 is gevestigd in Shenzhen, China. Door medewerkers direct in het hart van de tech wereld te hebben kunnen wij  producten leveren tegen scherpe prijzen.

 

Alleen de beste producten
 

Nieuwe producten die aan ons assortiment worden toegevoegd worden uitvoerig getest. Zowel in China als door onze Nederlandse medewerkers. Hier is een schifting uit ontstaan van een assortiment met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het gehele assortiment kunnen wij binnen 5 tot 14 werkdagen leveren. Of we direct kunnen leveren ligt geheel aan het product in combinatie met aantallen die u nodig heeft.  Elk product dat ons magazijn verlaat ondergaat voor verzending een controle. Zo kunnen we met 99 procent zekerheid zeggen dat het product voldoet aan uw verwachtingen.

 

Inkopen met lage aantallen mogelijk
 

Wij zijn van mening dat de term groothandel verleden tijd is. Daarom leveren wij al vanaf 3 stuks. Uiteraard wel met een staffel voor het aantal producten. Dus hoe meer u koopt hoe voordeliger de prijs. Door het grote en unieke assortiment kunt u uw klanten een leuk product voorschotelen voor nog een leukere prijs. 


Hoe te bestellen
 

Mail aub naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.