Verzending


Wij hebben wereldwijde magazijnen op drie plaatsen: Nederland, Hong Kong en Shenzhen. Elk artikel heeft een vermelding met magazijn A, B of C. Hieronder kunt u meer lezen over de levertijden en verzendkosten.


Waar kan ik zien uit welk magazijn mijn product wordt verzonden?

Op de productpagina vindt u vanuit welk magazijn uw product wordt verzonden. Heeft u al een product gekocht en wilt u bekijken uit welk magazijn deze wordt verzonden? U heeft na het plaatsen van uw order een orderbevestigingsmail ontvangen. Als bijlage zit hier een factuur bij. Bovenaan deze factuur ziet u uit welk magazijn uw product wordt verzonden.

Is het mogelijk een product op te halen bij een magazijn?
Wij leveren uit diverse magazijnen over de wereld. Helaas is het niet mogelijk om uw product daar op te halen. Zie hieronder de levertijden en verzendkosten van onze verschillende magazijnen:

 


Magazijn A    Nederland


Levertijd
Onze pakketjes worden niet alleen bezorgd in Nederland, maar over heel Europa.
Voor 17:00 uur besteld? Dan wordt het vandaag nog verzonden! Levertijd is dan tussen de 1 en 3 werkdagen.

Voor de verzending maken wij gebruik van de bedrijven GLS en PostNL. Zij bieden ons de garantie bestelde producten een dag later al bij onze klanten aan te bieden.

GLS en PostNL komen altijd twee keer bij u aan de deur. Mocht u beide keren niet in de gelegenheid zijn het pakketje in ontvangst te nemen, dan laten zij een briefje achter met een adres in de buurt waar u het pakketje op kunt halen wanneer het u uitkomt.

Track en trace
Zodra u de bestelling geplaatst heeft krijgt u van ons een e-mail met een track en trace code. Deze code kunt u gebruiken om de verwachte aflevertijd van uw pakketje op te zoeken. Dit kan gemakkelijk op onze  track en trace pagina.


Verzendkosten
Voor brievenbuspost betaalt u €1,95 per verzending. Past het niet door de brievenbus? Dan worden de kosten: €4,95. NIEUW: Er komen steeds meer producten met GRATIS VERZENDING bij!

Ook verzenden wij naar het buiteland. Hierbij komen we de volgende kosten: 
 

Landen:
 
Verzendkosten:
Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken
 
€4,95
Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal, Polen
 
€6,95
Rest van Europa
 
€14,95Magazijn B       Hong Kong


Levertijd en verzendkosten
Magazijn B zit in Hong Kong, deze artikelen hebben wij niet in ons magazijn in Nederland liggen. De verzending zal ongeveer 15 werkdagen in beslag nemen.  


Magazijn C       Shenzhen


Levertijd en verzendkosten
Ons Magazijn C bevindt zich in Shenzhen, China. De levertijd voor deze producten zit tussen de 20-25 werkdagen
 

 

Heeft u nog andere vragen? Of wilt u contact met één van onze medewerkers? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice

J&S | Algemene voorwaarden | Privacy statement
Copyright © 2016-2017