Tablet

Sinds Apple in 2010 met de iPad kwam is de populariteit van de tablets geëxplodeerd. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende tablets en accessoires dat er voor iedereen wel iets te vinden is dat aan alle persoonlijke wensen voldoet. 

De meest bekende en populaire tablets van dit moment zijn de tablets van Apple en Samsung, respectievelijk de iPad en Galaxy Tab genaamd. Voor deze tablets hebben wij een groot assortiment aan accessoires die het gebruiksgemak- en plezier kunnen verhogen en verlengen.

De iPad en de Galaxy Tab zijn op het gebied van tablets het neusje van de zalm. En dat is ook terug te zien in de prijs. Gelukkig worden er echter ook veel tablets gemaakt door minder bekende fabrikanten zoals Ainol, Allwinner, Onda, Oasis en Pipo. Deze tablets bieden alle functionaliteit dat de grote merken ook doen alleen met meer variatie in technische specificaties en uiteraard de prijs. Wij twijfelen er niet aan dat wij een tablet voor u hebben die aan uw specifieke wensen voldoet. 

In deze categorie vindt u ook e-readers. Hiermee kunt u altijd en overal boeken lezen. De ideale oplossing voor boekenliefhebbers die het liefst altijd hun hele bibliotheek mee willen nemen.